De lekkerste taarten verdienen de allerbeste ingrediënten. Zo gebruiken we spelt, een kruising ontstaan uit twee soorten oertarwe. Ja, we werken wel met suiker, maar dan alleen met rietsuiker, korter gecentrifugeerd dan kristalsuiker, maar liever gebruiken we natuurlijk fruit als zoetstof. We gebruiken melk van de Jersey koe. Haar melk is rijk aan mineralen en eiwitten en is 100% A2 melk (beter tegen allergieën) en bevat ook nog eens het hoogste percentage botervet, wat onze slagroom bijzonder romig en zacht maakt. Buiten haar heerlijke melk is de Jersey koe een uiterst charmante verschijning met haar grote bruine ogen met lange wimpers.
Onze taarten worden na productie direct ingevroren. Hierdoor is uw taart, wanneer ontdooit, net zo vers als wanneer deze bij ons uit de oven rolt. Maar is dat wel echt vers? Taarten uit het koelschap zijn ook eerst ingevroren, maar worden ontdooit aangeboden. Omdat wij onze taarten vers ingevroren leveren, zijn ze zelfs verser!
Voor onze taarten hoef je niet de deur uit, heerlijk toch! We bezorgen in heel Nederland, en bij een bestelling vanaf twee taarten is dit zelfs gratis.